Ripp-Ropp hortobágyi palacsinta 625 g
Egységár: | 2.542,40 Ft/kg |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Elérhetőség: | Raktáron |
|
Leírás
Panírozott palacsinta, csontokról mechanikusan lefejtett csirkehús felhasználásával készült, magyaros ízesítésű töltelékkel, gyorsfagyasztott, elősütött, félkész termék.
Összetevők: panír {panírmorzsa [BÚZALISZT, étkezési só, élesztő, színezék (paprikakivonat)], ivóvíz, BÚZALISZT, étkezési só, paprikakeverék (fűszerpaprika őrlemény, paprikakivonatok), fűszerkeverék (étkezési só, dextróz, fűszerkivonatok), fokhagymapor}, töltelék (33%) {csontokról mechanikusan lefejtett csirkehús (26%), ivóvíz, vöröshagyma-kocka, ízesítő- és adalékkeverék [fűszerek, étkezési só, ízfokozó (nátrium-glutamát), dextróz, fűszerkivonatok], paradicsomkocka, BÚZALISZT, étkezési só}, palacsinta (23%) [ivóvíz, BÚZALISZT, ízesítő- és adalékkeverék (TELJES TOJÁSPOR, SOVÁNY SAVÓPOR, SOVÁNY TEJPOR, étkezési só)], napraforgó étolaj. Allergén anyagok az összetevők között nagybetűvel jelölve. A termék nyomokban SZÓJÁT, ZELLERT, MUSTÁRT és SZEZÁMMAGOT tartalmazhat.
Felhasználási javaslat:
- Serpenyőben/fritőzben: A terméket felengedtetett állapotban bő forró olajban vagy zsiradékban (kb. 160 °C-on) 7-8 perc alatt átmelegítjük.
- Sütőben: 200°C-ra előmelegített sütőben sütőpapírral bélelt, olajjal vékonyan kikent tepsiben légkeverés használata mellett a terméket fagyos állapotban behelyezzük és 200°C-on kb 20-22 percig sütjük. Terméket a sütési idő felénél forgassuk meg.
A termék csak alapos hőkezelés után fogyasztható!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 982 kJ/235 kcal
Zsír: 13 g
- amelyből telített zsírsavak: 1,0 g
Szénhidrát: 22 g
- amelyből cukrok: 1,3 g
Fehérje: 7,0 g
Só: 1,16 g
Származási hely: a termék származási országával kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, (minoseg@bahamas.hu)
Tárolás: - 18 °C-on.
Felengedés után visszafagyasztani TILOS!