Gyorsfagyasztott, norvég lazac tatár (nyesedék). Füstölt lazac gyártása során keletkező vágási nyesedék.
/Salmo salar/ tenyésztett.
Összetevők: ATLANTI LAZAC, só, cukor, füst. Allergén anyagok az összetevők között nagybetűvel jelölve.
Felhasználási javaslat: Felengedtetés után ugyanúgy kell kezelni, mint a friss halat! A terméket szobahőmérsékleten hagyja 2-3 órát felengedni! A melegítéses felengedtetés nem engedélyezett! A kiolvasztott lazacot hűtőben tárolja és 72 órán belül fogyassza el!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 861 kJ /207 kcal
Zsír: 11 g
- amelyből telített zsírsavak: 3 g
Szénhidrát: 1 g
- amelyből cukrok: 1 g
Fehérje: 25 g
Só: 1,23 g
Származási hely: a termék származási országával kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, (minoseg@bahamas.hu)
Tárolás: - 18 °C-on.
Felengedés után visszafagyasztani TILOS!