Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2022. 07. 08. 00:00:00

Kiszámoltad már, hogy mennyi olaj kell egy szelet hús kisütéséhez?   

A válasz egyszerű, szinte semmi. Nem kell lemondanod a ropogós panírról azért, hogy spórolj az olajjal. Akár az egészséged, akár a pénztárcád miatt szeretnéd csökkenteni az olaj felhasználásodat, egy forrólevegős sütő tökéletes alternatíva lehet.

2022. 04. 14. 09:09:17
2022. 02. 03. 12:46:20

Hozzávalók

  • kb 5 kg bébipulyka 

  • 10 dkg só

  • 6 l víz

  • 10 gerezd fokhagyma 

  • 4 szál rozmaring 

  • 5 db zellerlevél 

  • 1 db alma

  • 2 db sárgarépa

  • 10 dkg vaj 

  • 2 ek méz

2022. 02. 01. 07:18:33

Kedves Partnerünk

Szeretnénk tájékoztatni, hogy az Árstop „hatósági fix ár” rendelet a kiskereskedelmi egységekre vonatkozik.

A Bahamas Kft. a lakossági vásárlásra vonatkozó októberi árazást és mennyiségi elérhetőségi követelményeket kell, hogy betartsa.

A nagykereskedelmi működést nem szabályozza ez a Kormány rendelet.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a lakosság részére a jelenlegi árakhoz vásárlási limitet vezetünk be, ami felette van a tavalyi, átlag napi vásárlási mennyiségnek.  

A nagykereskedelmi Partnereink számára nincs mennyiségi korlátozás a termékek elérhetőek a jelenlegi nagykereskedelmi árakon, folyamatosan.

2022. 01. 12. 08:00:42

 

Még nem készítettél kocsonyát? Nincs több kifogás!

Itt egy szuper, elronthatatlan recept, és nálunk a hozzávalót is megveheted!
Hozzávalók:
80 dkg sertéshús (karaj, vagy tarja)
1/2 adag kocsonyacsomag
2 csipet egész feketebors
1 fokhagyma
1 vöröshagyma
só, ízlés szerint

2021. 05. 26. 15:09:43

 

A Kárpát-medencébe valószínűleg a római légiók hozták el, amelynek első magyar nyelvű receptje 1439-ben jelent meg. A már tojást is tartalmazó receptet a XVI. században írták le először, és az eszerint elkészített tésztát forró zsírban sütötték ki. Magyarországon egy vékony tésztájú változat terjedt el, de van ahol kisebb, nagyobb, vékonyabb vagy vastagabb palacsintákat készítenek.

2021. 03. 29. 10:21:10

 

  1. 1,5 kg csontos báránycomb

  2. 1 dl sör

  3. 4 gerezd fokhagyma

  4. Pár szál friss rozmaring

  5. Só,bors

  6. 1 közepes fej lila hagyma

  7. 1 dl olivaolaj

Jöhet az összeállítás:

2021. 03. 22. 09:53:41
Küldd el nekünk kedvenc vendéglátóhelyed nevét! A következő, 10.000 Ft feletti vásárlásból 10% kedvezményt adunk!
2021. 03. 18. 13:51:07

A juh, vagy bárány húsa sok országban rendkívül népszerű, de itthon leginkább a húsvéti asztalhoz kötik.

 

Sokan idegenkednek tőle, pedig a fiatal bárányhús alapvetően ínyencségnek számít. A hús minősége nagymértékben függ a juh fajtájától, az álatok életterétől és a táplálékul szolgáló növényektől is. A hús minőségét az állat életkora is meghatározza. Minél idősebb az állat, annál sötétebb, durvább rostozatú a húsa, és annál erősebb az aromája is, amely gyakran megosztó. A fiatalabb bárány húsa világosabb, és finomabb rostozatú, a gourmet konyhák által kedveltebb.

A húsboltokban leggyakrabban báránycombot, vagy lapockát találunk.

2021. 02. 17. 14:35:30
Vásárolj kocsonya csomagunkból, és nyerj a számláddal!