Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2020. 06. 22. 12:55:49

 

Történészek szerint a belga halászok készítettek először zsiradékban kisütött krumplit még az 1600-as években: ha semmit sem fogtak aznap, kis szeletekre vágott és megsütött krumpli volt vacsorára, amely az apró halra emlékeztetett.

2020. 06. 09. 14:41:36

 

A saslik szó a krími tatár nyelvől ered, és jelentése: "valami a nyárson".  A pusztai népek eredetileg is nyílt tűzön, nyárson sütötték, általában bárányhúsból. Ennek megfelelője a török kebab, a görög szuvlaki és a grúz mtsvadi. A nyárson sült étel a 19. században, Oroszországban terjedt el széles körben. 

2020. 05. 29. 11:12:01

 

A pácokkal minden húst megújíthatsz, és izgalmassá, szuper-ízletessé varázsolhatsz. Itt van rögtön két gyorsan (5 perc) elkészíthető pác ötlet sertés és csirkehúshoz.

2020. 05. 29. 10:26:41

 

Ha valami másra vágysz, de szeretnéd hamar elkészíteni, akkor a tortilla lapok különböző töltelékekkel mindig jó választás. A KFC twisteréhez hasonló, kicsit felturbózott receptünkkel tuti sikert aratsz, sőt szerintünk nem lehet megunni.  

2020. 05. 28. 17:43:24

 

A gyorsfagyasztás, mint tartósítási eljárás célja egészen egyszerű. A termékeket minél hosszabb ideig tudjuk elfogyasztani lényeges minőségi változás nélkül. Ez sok esetben több hónap, vagy akár több év is lehet. Fagyasztott állapotban a termékek megőrzik eredeti ízüket, állományukat, felengedés után a friss termékekkel közel azonos élvezeti értéket tudnak biztosítani.